Adatvédelmi nyilatkozat

Az Nterworld Kft (székhely: 5800 Mezőkovácsháza Árpád utca 247. ) garantálja, hogy a látogatók és felhasználók személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli.

A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap jelen fejezetében nem kap választ, kérjük, küldje el az nterworldkft@gmail.com címre.

A rögzített adatokat az Nterworld Kft törli a nyilvántartásából, amennyiben a törvényes vagy más jogcímen történő adattárolás feltételei már nem állnak fenn.

Természetesen Ön is bármikor kérheti személyes adatainak törlését a nyilvántartásból. Bármikor visszavonhatja hozzájárulását személyes adatainak felhasználására, vagy feldolgozására a jövőre nézve. Ezekben az esetekben, illetve, ha személyes adataival kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, írjon a info@exoline.co.uk címre. Kérjük, akkor is lépjen kapcsolatba velünk, ha tudni szeretné, hogy szerepelnek-e adatok Önnel kapcsolatban nyilvántartásunkban, és ha igen, melyek ezek. Igyekszünk azonnal eleget tenni kéréseinek.

Felhívjuk figyelmét, hogy időnként marketinganalizálási és minőségjavítási célból harmadik fél szolgáltatásait is igénybe vesszük (a továbbiakban: "Szolgáltatók"). Ezeket a Szolgáltatókat arra is megkérjük, hogy részletes információkat gyűjtsenek a látogatói tevékenységekről és bizonyos weboldalakról. Ezek a Szolgáltatók összegyűjtik, felhasználják, megvizsgálják és jelentik mindazon Adatokat és egyéb információkat és statisztikákat, melyeket a weboldalunkon történő forgalom nyomán keletkeznek. A látogatói viselkedéssel kapcsolatos információk (beleértve az Adatokat és a nem személyes adatokat) átkerülhetnek a Szolgáltatók szervereire és ott tárolásra is kerülhetnek. Továbbá a Szolgáltatók esetlegesen harmadik fél részére továbbküldhetik az összegyűjtött információkat, amennyiben erre törvény kötelezi őket, vagy amennyiben a Szolgáltatók egy harmadik féllel dolgoztatják fel az adatokat.

A Szolgáltatókkal a látogatókról semmilyen személyes információt nem osztunk meg és a Szolgáltatók sem gyűjtenek semmilyen személyes információt. Ebbe nem tartozik bele a látogatók IP címe, böngészőtípusa, internetszolgáltatója, az egyedi eszköz azonosítója, az operációs rendszere és a szélességi/hosszúsági fok. Személyes adatait csakis és kizárólag állami vagy vizsgáló szervnek adjuk ki, amennyiben a törvény (vagy bármilyen törvénnyel egyenértékű szabályozás), jogi eljárás, bűnügyi vizsgálat, bírósági végzés vagy idézés úgy rendeli.

A kapcsolatfelvételhez az alábbi adatokat kérjük:

  • Név, e-mail cím, telefonszám.

A fenti adatokat kizárólag az Ön által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat előzetes írásbeli engedélye nélkül (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át.